آموزش سئو و بهینه سازی سایت

آموزش سئو  برای صاحبان کسب و کارها الزامی است! همه شما جهت رشد و ارتقای وبسایت در نتایج موتور جستجوی گوگل نیاز به سئو ( SEO ) دارید. واژه SEO مخفف Search Engine Optimization ( بهینه سازی سایت برای موتور جستجو ) می باشد. در بین موتورهای جستجو، بیشتر کاربران اینترنتی خواسته های خود را در گوگل جستجو می کنند.

در صورتی که قصد دارید در بین رقبای خود در موتورهای جستجو، بخصوص موتور جستجوی گوگل بهترین باشید، و در نتایج جزو صفحه اول و لینک های 1 تا 3 در SERP ( صفحه نتایج موتور جستجو ) قرار بگیرید، نیازمند یک استراتژی هدفمند برای بهینه سازی سئوی سایت هستید!

ما در سایت آموزی در قالب دوره های آموزشی رایگان و پولی، آموزش سئو سایت را از مبتدی تا پیشرفته برای شما عزیزان تدریس می کنیم. امروزه اگر به سئوی وبسایت خود اهمیت ندهید، صفحات سایت شما جایگاه خوبی در نتایج موتور جستجو ندارد!

یادگیری و کسب مهارت در زمینه سئو برای هر مدیر سایتی ضروری است! با آموزش سئو سایت مهارت های لازم برای رتبه گرفتن در نتایج گوگل را بدست می آورید. مهم نیست وبسایت شما شرکتی، فروشگاهی یا خبری باشد! در هرصورت باید روش سئو کردن سایت را یاد بگیرید و با رقبای خود رقابتی سالم داشته باشید.

سئو هدفمند برای رتبه گرفتن در نتایج گوگل با آموزش سئو توسط علیرضا ابراهیمی

آموزش سئو سایت براساس نیاز کاربر و الگوریتم های جدید گوگل

برای کسب حداکثر نتیجه در SERP، بایستی سایت خود را براساس نیازهای کاربران سئو کنید. شناسایی نیاز کاربر شما را در تولید content هدفمندتر کمک می کند. ما در دوره های آموزشی علاوه بر معرفی کلیه روش های تولید content به شما علاقه مندان یادگیری SEO، آموزش سئو content را نیز ارائه می دهیم.

پس از اینکه با روش های تولید و سئوی content آشنا شدید، حالا نوبت درج content و سئو کردن content برای وبسایتتان است! بله همین امروز هم دیره! باید دست به کار بشید، چون رقبای شما فعالیت شبانه روزی دارند پس وقت زیادی ندارید!

فرمولی که در بهینه سازی وب سایت شما را از همه موفق تر می کند، اهمیت دادن به الگوریتم های گوگل در کنار نیازهای کاربر است! یعنی نباید صرفا براساس قوانین گوگل بدون توجه به خواسته های کاربر عمل کنید. در صورتیکه کاربر را راضی نگه دارید، گوگل هم از شما رضایت کامل دارد، و سایت شما را بیشتر در نتایج خود نمایش می دهد.

ما در سایت آموزی ، سئو را براساس جدیدترین بروزرسانی الگوریتم های گوگل تدریس می کنیم. و همواره برای دانشجویان عزیزی که در دوره های سئو شرکت می کنند، قوانین جدید SEO و گوگل را آپدیت می کنیم.

دوره های آموزش سئو رایگان و پولی با تدریس علیرضا ابراهیمی

علیرضا ابراهیمی با سالها تجربه تحقیق و تدریس در حوزه طراحی وبسایت و سئو بعنوان مدرس دوره های آموزش سئو به شما دانشجویان عزیز کمک می کند، که در کمترین زمان و با کمترین هزینه ممکن سایت خودتان را SEO کنید!

دوره های آموزشی در سایت آموزی به شیوه مهارت محور و صفر تا صدی تهیه می شود. بطوریکه حتی افراد مبتدی هم بدون هیچ پیش نیازی مشکلی برای یادگیری ذوره ها ندارند. به عبارت دیگر همه چیز را از سطح پایه تدریس می کنیم.

مقالات آموزش سئو رایگان در کنار دوره های آموزشی SEO

شما علاقه مندان یادگیری سئو و طراحی سایت، علاوه بر امکان ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید از مجموعه مقالات آموزش طراحی سایت و سئو رایگان در وبسایت هم استفاده کنید. مقاله های سئو از سطح مبتدی تا حرفه ای در سایت آموزی منتشر می شود، تا همه افراد با هر سطح دانشی از این مطالب ارزشمند استفاده لازم را ببرند.

تدریس جامع تمام مراحل سئو و بهینه سازی سایت

آموزش سئو چیست؟ و چرا باید علاوه بر طراحی سایت SEO را یاد بگیرم؟

به زبان ساده کسب مهارت هایی که به شما کمک می کنند، وبسایت خود را در نتایج موتور جستجو بخصوص گوگل بهتر نمایش دهید، و باعث افزایش ترافیک کاربران سایت شوید، آموزش سئو می گوییم.

چرا باید سئو را یاد بگیرید؟ آیا کسب مهارت SEO برای کسب و کارتان مفید است؟ پاسخ مثبت است! با کسب علم در حوزه سئو و قرارگیری در رتبه های خوب نتایج گوگل ، اگر سایت فروشگاهی دارید، می توانید فروش سایت خود را تا 10 ها برابر بیشتر کنید! و اگر سایت خبری یا شخصی دارید، ترافیک و ورودی کاربران به سایت خود را افزایش دهید.

آموزش سئو سایت همراه با یادگیری اصطلاحات و مفاهیم SEO

قبل از تدریس علم کاربردی سئو، بهتر است تعریف کوتاهی از اصطلاحات رایج و پرکاربردش بدانید! ما در دوره های آموزشی شما را در ابتدا با تعریف واژه های مهم سئو آشنا می کنیم. بطوریکه با مباحث بیگانه نباشید، و مطالب را بهتر درک کنید.

اصطلاحاتی همچون Keyword , backlink , SERP , SEO و… از جمله اصطلاحات رایجی هستند که بهتر است در ابتدای تدریس سئو تعاریف کوتاهی درباره آنها بدانید. چرا که در ادامه درک مطلب بهتری نسبت به یادگیری دوره خواهید داشت.

آموزش سئو در دو بخش مهم سئو داخلی ( On-page ) و سئو خارجی ( Off-page )

کلیه اقدامات لازم جهت سئو و بهینه سازی که در داخل سایت انجام می هیم، سئو داخلی ( On-page SEO ) می باشد. همچنین به کلیه کارهایی که جهت ارتقای سئو در خارج از سایت انجام می شود، سئو خارجی ( Off-page SEO ) می گوییم.

اقداماتی همچون درج هدینگ، درج تگ های meta، رسیدگی به فایل Robots.txt، لینک سازی داخلی، مدیریت چگالی کلمات کلیدی و… که در داخل سایت شما انجام می شوند، جزو کارهای سئو داخلی محسوب می شوند.

و اقداماتی همچون خرید بک لینک، رپورتاژ آگهی، تبلیغات متنی، درج لینک سایت در شبکه های اجتماعی، تبلیغات PPC، مدیریت RSS Feed و… که در خارج سایت جهت ارتقای سئو انجام می شوند، جزو کارها سئو خارجی می باشد.

آ موزش سئو داخلی ( Off-page SEO ) و سئو خارجی ( Off-page SEO ) توسط علیرضا ابراهیمی

آموزش سئو تکنیکال جهت بهینه سازی فنی سایت

به کلیه اقدامات فنی که باعث خزش ( crawl ) بهتر ربات های موتور جستجو و ایندکس سریعتر صفحات سایت در نتایج SERP می شود، سئو تکنیکال ( Technical SEO ) می گوییم. اکثر افراد رسیدگی به سئو را فقط تولید content می دانند! و رسیدگی به مسائل فنی سایت را نادیده می گیرند! در حالی که سئو تکنیکال در افزایش ترافیک سایت تاثیر زیادی دارد.

از موارد بنیادی همچون ثبت دامنه و ثبت SSL روی دامنه گرفته تا موارد فنی تری همچون رسیدگی به فایل Robots.txt، اسفاده از CDN، فشرده سازی کدهای HTML و CSS و Javascript و… جزو سئوی تکنیکال محسوب می شوند.

البته مواردی که برای بهبود مسائل فنی سایت در سئوی تکنیکال مطرح است، برخی در دسته سئوی داخلی و برخی در دسته سئوی خارجی قرار می گیرند. شاید خیلی از عزیزان سئوی تکنیکال را تنها رسیدگی به ساختار کدها و بهبود سرعت سایت بدانند، در حالیکه حتی بخش هایی از سئوی content مربوط به موارد فنی و تکنیکال سئو محسوب می شود!

سئو موثرترین عامل افزایش ترافیک و فروش در وبسایت های فروشگاهی

بدون سئو وبسایت فروشگاهی شما هرچقدر هم به شیوه مدرن طراحی شده باشد، منجر به فروش حداکثری نمی شود! بدون سئو کاربرانی که نیازهایشان را در گوگل جستجو می کنند، سایتتان را در SERP نخواهند دید! اگر به دنبال افزایش ترافیک کاربران هدف در وبسایت فروشگاهی خود هستید، مجبورید که سایت خود را برای موتور جستجوی گوگل سئو وبهینه کنید!

حالا اگر خودتان آموزش سئو رایگان را دنبال کنید برای رشد سایت فروشگاهی خود به بهترین شکل اقدام خواهید کرد! این را بدانید هیچ کس به اندازه شما برای سئوی سایتتان دلسوز نیست! پس برای کسب مهارت ارزشمند سئو وقت بگذارید.

سئو عامل افزایش ترافیک وبسایت ها و بعنوان موثرترین عامل فروش در وبسایت های فروشگاهی است. اما سئو تنها عامل فروش حداکثری وبسایت ها نیست! برای رسیدن به حداکثر فروش، بایستی علاوه بر سئو موارد دیگری که در فروش بیشتر سایت تاثیر دارند را در نظر بگیرید. در ادامه آموزش سئو با برخی مهمترین عوامل فروش سایت فروشگاهی آشنا می شوید.

آموزش سئو وبسایت فروشگاهی برای افزایش ترافیک و فروش توسط علیرضا ابراهیمی

مهم ترین عوامل موثر در افزایش فروش سایت فروشگاهی

  • رسیدگی به سئو و بهینه سازی سایت
  • ریسپانسیو یا واکنشگرا بودن سایت در حالت موبایلی
  • تعیین یک استراتژی هدفمند برای قیف فروش
  • ایجاد Call To Action یا دعوت به اقدام برای کاربر
  • در دسترس بودن اطلاعات تماسی برای کاربر
  • UI ( طراحی رابط کاربری ) و UX ( طراحی تجربه کاربری ) متناسب با صفحات فروش
  • شناخت نیازهای ضروری کاربر برای خرید

آموزش سئو داخلی ( On-Page SEO ) طبق الگوریتم های جدید گوگل + نیاز کاربر

به تمام کارهایی که جهت سئو و بهینه سازی در داخل وبسایت انجام می شود، سئو داخلی می گوییم. از ابتدای طراحی سایت باید به فکر سئوی داخلی باشید! حتی کدنویسی قالب سایت شما باید براساس اصول SEO باشد! بهینه بودن کدها تاثیر بسیار خوبی در سئوی داخلی دارد. از همان ابتدای طراحی به بهینه بودن کدهای سایت توجه کنید!

در ادامه برخی از مهم ترین مواردی که باید برای On-Page SEO یا سئو داخلی رعایت کنید را توضیح می دهیم.

1- آموزش سئو سایت جهت بهینه کردن سورس کدهای صفحات سایت

کدنویسی تمیز طبق اصول سئو اولین مورد حیاتی برای ارتقای سئوی داخلی است. بهینه بودن کدهای فرانت اند قالب سایت که دربرگیرنده زبان های HTML و CSS و Javascript است، تاثیر زیادی در افزایش سرعت سایت شما دارد!

مثلا هرچقدر خطوط کد در زبان های Front End را کمتر کنید، حجم فایل های شما کمتر خواهد بود. همچنین بایستی تکنیک های Compress و minify کردن کدهای html و CSS و جاوا اسکریپت را جهت بهبود سرعت سایت به کار ببرید.

ما در دوره های آموزش سئو سایت درباره روش های بهینه کردن Source کدها برای دانشجویان عزیز مفصل توضیح می دهیم.

2- آموزش سئو جهت درج بهترین title یا عنوان صفحه

آموزش تگ title برای درج عنوان سئو در صفحات وب سایت

درج title یا عنوان صفحه برای هر نوع content در سایت الزامی و مهم است. اما نوشتن یک title جذاب که باعث جذب مخاطب می شود، مهم تر است. برای درج یک عنوان کاربرپسند باید وقت بگذارید! عنوان صفحه همان تیتر آبی رنگی است که در صفحات SERP برای کاربر نشان داده می شود. برای کسب حداکثر سئو، کلمه کلیدی اصلی را در ابتدای title درج کنید.

تگی به نام تگ <title> در زبان HTML وجود دارد، که شامل تگ باز و بسته است. در بین عنصر باز <title> و عنصر بسته <title/> متن عنوان صفحه درج می شود. البته اگر سایت شما وردپرسی باشد، بدون نیاز به دانش کدنویسی و تنها از طریق افزونه های سئو قادر به درج عنوان صفحه هستید! در پایین سینتکس کد title را در زبان html می بینید:

<title> در این قسمت عنوان صفحه درج می شود. </title>

برای درج یک عنوان جذاب و کاربرپسند نکته های زیادی مانند استفاده از صفات جذاب و… وجود دارد، که در دوره های آموزش سئو سایت توسط سایت آموزی برای دانشجویان دوره بطور مفصل تدریس می شود.

نکات مهم و طلایی درج عنوان seo برای صفحه وب

  • حتما نام برند یا شرکت را در عنوان سئو درج کنید.
  • قرار دادن کلمات کلیدی مهم و به خصوص کلیدواژه اصلی در ابتدای title صفحه
  • درج عدد برای عنوان صفحه ( درصورت امکان )
  • طبق قوانین سئو عنوان صفحه بیشتر از 60 کاراکتر نباشد!
  • عنوان صفحه تکراری نباشد. حتما از title یونیک برای هر صفحه استفاده کنید.
  • عنوان یا title، مرتبط با مطلب صفحه مورد نظر باشد.
  • از صفات جذابی مانند: شگفت انگیز، جادویی و… در عنوان صفحه استفاده کنید!
  • عنوان یا title، جهت کسب حداکثر سئو مختصری از موضوع صفحه باشد!

3- آموزش سئو سایت جهت درج بهترین Meta Description ( توضیحات متا )

آموزش سئو سایت | تدریس meta description یا تگ توضیحات متا توسط علیرضا ابراهیمی

meta description همان توضیحات متا است. همان توضیحات کوتاهی که در صفحه SERP گوگل در پایین عنوان می آید. برای درج توضیحات متا یک تگ HTML به نام <meta> باید شامل دو Attribute باشد! صفت خصوصی name که باید برابر با مقدار description باشد. و در صفت خصوصی content توضیحات متا درج می شود. در پایین سینتکس کد توضیحات متا را می بینید:

<meta name="descrition" content="در این بخش توضیحات متای صفحه درج می شود">

اما جهت درج توضیحات متا در مقدار صفت content باید نکاتی را رعایت کنیم، تا بتوانیم حداکثر سئو را برای meta description کسب کنیم. البته اگر سایت شما وردپرسی می باشد از طریق افزونه های سئو همچون yoast seo یا rank math seo امکان درج متای توضیحات را بدون دانش کدنویسی دارید! ما در دوره های آموزش سئو در مورد توضیحات متا توضیحات کاملی دادیم.

توضیحات متا اهمیت زیادی در سئو دارد! یکی از موثرترین عوامل در افزایش نرخ کلیک کاربران در SERP پس از عنوان صفحه، متای توضیحات می باشد! عناوین و توضیحات متای جذاب و ترغیب کننده نقش زیادی در افزایش ترافیک ورودی کاربران از سمت صفحات SERP به سوی صفحات سایت شما دارد! در ادامه با برخی نکات meta description آشنا می شوید:

نکات طلایی درج توضیحات متا ( Meta Description ) برای ارتقای سئو سایت

  • طبق قوانین سئو توضیحات Description نباید بیشتر از 155 کاراکتر باشد!
  • کلمه کلیدی اصلی صفحه باید در ابتدای توضیحات متا درج شود.
  • توضیحات متا بهتر است در قالب یک جمله معنی دار باشد.
  • بخشی از متن را برای درج در توضیحات متا هرگز کپی و پیست نکنید!
  • متن توضیحات Description کاملا یونیک و مختصری از موضوع صفحه باشد!
  • توضیحات متای صفحه باید واضح باشد و حاوی دعوت به کلیک ( Call to action ) باشد.
  • استفاده کلمات و صفات و جذاب و ترغیب کننده در متا Description صفحه وب

4- آموزش سئو رایگان جهت درج بهترین Content در صفحه وب

آموزش سئو محتوا یا content و روش های تولید محتوا

content به تمام متون، تصاویر، صوت، ویدیو، اسناد و فایل هایی که در یک صفحه وب استفاده شده می گویند. برای تولید content مناسب برای یک صفحه وب بایستی ابتدا با انواع روش های تولید content آشنا شوید. ما در دوره های آموزش سئو وب سایت به تشریح کامل تک به تک روش های تولید content سئو شده ( SEO Content ) می پردازیم.

برخی از مهمترین روش های تولید Content برای صفحه وب

  • تولید content متنی
  • تولید content تصویری ( عکس )
  • تولید content تصویری ( ویدئو )
  • تولید content صوتی
  • تولید content به روش کتاب الکترونیکی ( pdf )
  • تولید content به روش کتاب های صوتی ( ebook )

در دوره های جامع آموزش سئو سایت وقتی با روش های تولید content به طور کامل آشنا شدید، بایستی با روش های سئو کردن content نیز آشنا شوید. سئو content مبحث مفصلی است. و بخش های زیادی را شامل می شود.

برخی از مهمترین روش های SEO Content برای صفحه وب

  • کلمه کلیدی اصلی صفحه را ترجیحا در ابتدای content و یا در پاراگراف اول درج کنید.
  • در پاراگراف اول یک بار از کلمه کلیدی اصلی و نهایتا 1 یا 2 بار از کلمات کلیدی فرعی ( LSI ) استفاده کنید!
  • در انتشار اولیه یک content حداقل 600 کلمه و حداکثر 3000 کلمه درج کنید!
  • Content خود را طبق برنامه زمانی معین بصورت مستمر بروزرسانی کنید!
  • استفاده از لینک های داخلی در content
  • استفاده از لینک های خارجی در content
  • استفاده بهینه از عناوین به صورت قسمت بندی شده
  • استفاده صحیح از تگ های هدینگ یا سرتیترها ( h1 تا h6 )
  • content را روان و قابل فهم و کاربرپسند و براساس اصول نگارش صحیح بنویسید!
  • جملات تکراری نداشته باشید. همچنین از جملات مجهول در متن خود کمتر استفاده نکنید.
  • بهینه سازی تصاویر، ویدویو، صوت و فایل های دیگری که در content استفاده می کنید.
  • چگالی عبارات کلیدی و خصوصا عبارت کلیدی اصلی را در content رعایت کنید.
  • استفاده از تگ <strong> بجای تگ <b> جهت بولد کردن واژه های کلیدی و مهم صفحه
  • نداشتن غلط املایی و دستور زبانی در content بسیار مهم است!

در ادامه آموزش رایگان سئو و بهینه سازی سایت به تعریف و نکات درج آدرس اینترنتی صفحات وب می پردازیم. همچنان با ما همراه باشید! تا با دیگر مراحل سئو داخلی بیشتر آشنا شوید!

5- آموزش سئو رایگان جهت درج بهترین آدرس اینترنتی ( URL ) در صفحه وب

آموزش سئو آدرس اینترنتی یا URL توسط علیرضا ابراهیمی

URL مخفف عبارت Uniform Resource Locator می باشد. درج آدرس اینترنتی یا URL با ساختار SEO friendly برای هر صفحه وب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در دوره های آموزش سئو سایت با فرمت نامک ( url ) بخوبی آشنا می شوید. جهت سئو و بهینه سازی URL برای موتور جستجوگر گوگل نیازمند رعایت قوانینی هستیم، که در ادامه به آن می پردازیم.

آموزش سئو به زبان ساده برای درج URL بهینه

  • استفاده از کلمات کلیدی در داخل آدرس اینترنتی
  • بهتر است URL صفحات را به زبان انگلیسی درج کنید.
  • آدرس اینترنتی یا URL را براساس عنوان صفحه درج کنید.
  • تعداد کاراکترهای URL بیشتر از 73 کاراکتر نباشد!
  • از عدد در آدرس اینترنتی استفاده نکنید.
  • آدرس URL باید با حروف کوچک انگلیسی درج شود.
  • از درج حروف اضافه در داخل آدرس URL بپرهیزید.

7- آموزش سئو برای ساخت لینک های داخلی ( External Links )

یکی دیگر از مواردی که در سئو داخلی سایت اهمیت بالایی دارد، استفاده از تکنیک لینک سازی داخلی است. در آموزش کامل سئو در مورد ساخت لینک و انواع انکرتکست های بهینه برای شما عزیزان توضیحات مفصلی دادیم.

از طریق تکنیک لینک سازی داخلی ( Internal Link Building ) می توانیم از یک صفحه سایت به صفحه دیگری از سایتمان لینک بدهیم. اما برای درج لینک برای صفحات داخلی سایت باید اصولی را رعایت کنید، که در ادامه به آن می پردازیم.

برخی قوانین مهم سئو برای درج لینک های داخلی سایت

  • یک استراتژی هدفمند برای لینک سازی داخلی هر صفحه داشته باشید!
  • از انکرتکست ها یا متن لینک های مناسب برای درج لینک های داخلی استفاده کنید.
  • به مطالب مرتبط صفحات مختلف لینک داخلی بدهید.
  • کلمات کلیدی صفحه را برای Internal Link Building بکار ببرید.
  • تمام لینک های داخلی بایستی لینک های فالو باشند.
  • لینک سازی داخلی را برای راهنمایی کاربر به صفحات مرتبط، هدف گذاری کنید.

نکات مربوط به لینک سازی داخلی هم برای آموزش سئو وردپرس و هم برای آموزش سئوی سایت اختصاصی یکسان است.